דיאטנית בצפון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

01/10/2011 | 18:49 | מאת: שריתי

היי ד"ר גרון חג שמח!!! עברתי מעקף קיבה אצלך בבי"ח פורייה לפני שנתיים וירדתי 55 קילו!!! אין מאושרת ממני, כל בוקר אני מודה לך ולה'. כרגע אני לא נמצאת תחת השגה או ביקורת של דיאטנית. הדיאטניות שנמצאות בעיר מגוריי לא ממש מתמחות בקיצורי קיבה. הייתי נורא רוצה שתמליץ לי על דיאטנית באיזור הצפון (אולי יש לבי"ח פוריה דיאטנית שמתמחה בניתוחים האלה?) אשמח לקבל תשובה בהקדם חג שמח לך ולבני משפחתך!!!! שרית.

שלום רב אני שמח שאת יורדת יפה ומרוצה מהניתוח. בפוריה יש שירות של דיאטנית (מנו)בתשלום מינימלי. אני חושב שהיא מקבלת גם ברקתי בטבריה. בנוסף יש דיאטנית באזור חיפה בשם נעמה כפרי שעושה גם קבוצות תמיכה בנושא. חג שמח ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר