שאלה לדר' גירון היקר,

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

01/10/2011 | 12:36 | מאת: לירון

שלום לך איש יקר, עברתי ניתוח שרוול לפני שנתיים הורדתי 45 קילו ואני מרגישה נפלא. השאלה שלי היא כזאת, אני בהריון באמצע חודש חמישי ובשבוע האחרון הלך לי התאבון לגמרי ואפילו אני מרגישה כאילו אני שוב אחרי ניתוח כאשר אני אוכלת משהו ואחרי 2 ביסים נסתמת. האם ייתכן שהעובר שוכב על הקיבה הקטנה ובגלל זה אני לא מסוגלת לאכול? לא שזה לא טוב :) , אבל אני די סקרנית אם קיים דבר כזה.שאם הוא שוכב על השלפוחית שתן אז אולי גם על הקיבה. תודה דר' גירון וחג שמח לך ולב"ב.

שלום רב אני לא חושב שהרחם יכול ללחוץ על הקיבה כי גבוהה יותר ממה שהרחם מגיע. מאחל לך המשך הריון קל ובריא חג שמח ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר