הירידה נעצרה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

25/09/2011 | 14:35 | מאת: רנא

שלום דר' גרון . עברתי ניתוח לפני שלוש שבועות ירדתי בשבוע הראשון 6 ק"ג ונעצרה הירידה ואני לא אוכלת הרבה ואוכלת לפי הדיאטנית מה קרה לי אפשר להסביר לי ?

שלום רב חשוב מאוד כל מה שאת מכניסה לפה. אסור בשום אופן לשתות מיצים ממותקים או מים בטעמים וכל דבר אחר שיש בו סוכר גם לא בקפה או בתה. צריך לאכול לפי התוכנית של הדיאטנית כל 3-4 שעות ארוחה קטנה. להתחיל לעשות הליכות כל יום עד שעה ביום ולאט לאט תראי שאת ממשיכה לרדת.כל מה שמכיל הרבה קלוריות כמו גלידה סוכר וושוקולד אסור בהחלט. גם מעדנים צריכם להיות בלי סוכר ועם מעט שומן. הרבה סבלנות. בהצלחה ד"ר גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר