מתלבטים / חדשים וותיקים יקרים...

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

07/09/2011 | 22:56 | מאת: לימור זעפרני

היום לפני שנה נותחתי על ידי ד"ר גירון המדהים רוצה לספר לכם שעברתי שנה נפלאה, שנה של הכרה עצמית שנה של למידה וכמובן שנה עם תוצאות נפלאות כולנו יודעים שזו לא תרופת פלא שאין קסמים וד"ר גירו לא קוסם אבל לכולנו ניתנת ההזדמנות לקבל את חיינו מחדש. אז קודם כל ברצוני להודות כאן על גבי הפורום לדר גירון היקר שבזכותו קיבלתי את חיי במתנה היום חוגגת שנה לשרוול. השלתי ממשקלי 68 ק"ג!! זו לא טעות בהקלדה.... BMI 31.8 נכון להיום BMI לפני הניתוח 58 חברים אל תהססו... לכו ותעשו למען עצמכם. בהצלחה לכולם. ושוב תודה לך רופא יקר

שלום לך לימור אני שמח מאוד לשמוע שאת מרוצה , יורדת יפה ושחייך טובים יותר בזכות הניתוח. מאחל לך המשך בריאות וירידה במשקל. רוצה להוסיף מילה של אזהרה. לא לשבת על זרי הדפנה. עכשיו צריך לשמור יותר מתמיד, כי יש קצת יותר תאבון, ואפשר לאכול קצת יותר וכו'. צריך להקפיד על ההנחיות כמו אחרי הניתוח, להתעמל ולהמשיך בדרך הבריאה. תודה רבה לך על התמיכה בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר