ניתוחים חוזרים

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

19/03/2007 | 22:44 | מאת: לילך

לפני מספר שנים עברתי ניתוח טבעת עם סיכות, שככל הנראה נפתחו, וחזרתי למשקלי הקודם. האם ניתן לעבור ניתוח חוזר? באיזה סיכונים זה כרוך? איזה ניתוחים קיימים היום?

שלום לילך קיימים היום ניתוחים חוזרים ואפשר לעשות כל אחד מהניתוחים שקיימים כמו טבעת, שירוול ומעקף קיבה. לצערי אחרי ניתוח קודם צפוי שיהיו בבטן ובאזור הקיבה הדבקויות שמקשות מאוד על הניתוח החוזר ומעלות את האפשרות לסיבוכים כמו דימום, ופגיעה בקיבה ודלף. ניתוח חוזר כדאי מאוד לעשות במקום עם ניסיון בתחום. כדאי להתייעץ עם הכירורג לשמוע באופן מפורט על התוצאות של ניתוח חוזר. בהצלחה.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר