עלות ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

01/09/2011 | 14:19 | מאת: רזה בפוטנציה

קראתי שהניתוח לא עולה כסף והוא בסל הבריאות, מצד שני קראתי שיש עלות וקופ"ח מחזירה רק חלק. מי יכול להאיר את עיניי בנושא? אני חברה בכללית, יש לי מושלם. תודה רבה

04/09/2011 | 15:37 | מאת: הכללית

בכל הנוגע לבירור אודות החזרים כספיים על ניתוח שרוול, אשמח להפנות אותך לנציג/ת כללית מושלם. אנא חייגי לטלפון 2700* שלוחה 3 לאחר בחירת השפה, ונציג של כללית יעניק לך את כל המידע הרלוונטי. רק בריאות, קרן, נציגת כללית

שלום רב הדבר פשוט מאוד. ניתוח אם עומדים בקריטריונים בכל אחד מבתי החולים בארץ הציבוריים אינו עולה אגורה וממומן באופן מלא על ידי הקופה. יש צורך באישור וועדה מיוחדת שבצפון ניכרת מית"ר. הבעייה היא שאינך יודעת בהכרח מי יהיה המנתח ובדרך כלל יש תורים ארוכים והקופה יכולה להחליט שהיא לא נותנת התחחיבות לבית חולים מסוים אלא לאחר. אם את רוצה להינתח בבית חולים פרטי כמו אסותא או אלישע וכו' אז הקופה המושלם מחזיר חלק מהעלויות ויש בנוסף השתתפות עצמית די גבוהה. תלוי אם יש לך פלטינום או רגיל כי יש הבדל משמעותי ביניהם. היתרון בחירת המנתח ותור קצר מאוד. בהצלחה ד"ר נסים גרון

05/09/2011 | 21:04 | מאת: בדרך אל האושר

יש הבדל מאוד משמעותי בין "מושלם" ל"פלטינום" של הכללית במושלם- 9100 ש"ח, ו-50% מעלות הסיכות בפלטינום- 1500 ש"ח (ואין לי מושג כמה הסיכות כי בשלב הזה התעלפתי בטלפון מהסכום של המושלם:))

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר