שרוול וויטמינים

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

31/08/2011 | 01:35 | מאת: א ס

שלום רב אני מבקשת לדעת האם יש חידושים לגבי שרוול אי ספיגת ויטמינים ? אני אמורה לעבור את השרוול אולי בסוף החודש ואני כל הזמן מחפשת פתרונות איך כן יספגו לגופי כל הויטמינים אחרי הניתוח. והשאלה השניה נכון להיום אני לוקחת ויטמינים מסוג פרמאטון האם אלה ויטמינים טובים ויעילים מספיק גם אחרי הניתוח ? תודה ויום טוב

שלום רב ניתוח שרוול אינו משנה את מהלך המזון ואינו פוגע באופן משמעותי בספיגת הויטמינים. אני איני מתייחס באופן ספציפי לסוגי ויטמינים של חברות שונות. חשוב לעשות בדיקות גם לפני הניתוח כדי לדעת אם מתחילים עם חוסר. הרבה אנשים סובלים מרמות נמוכות של ויטמין D בלי לדעת.אחרי הניתוח חשוב בשנה הראשונה לקחת ויטמינים כדי לא להכנס לחוסר. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר