שאלה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

28/08/2011 | 22:47 | מאת: רועי

שלום ד"ר גרון הייתי אצלך לפני כשנה שקלתי 125 על גובה של 184 לא עמדתי בקריטריונים ,לציין כי שלחת אותי לבדיקות לגבי בעיות מסוימות שיכולות להיות,אני חבר בקופ"ח כללית מושלם ברצוני לדעת עם היום 133 קילו אחרי הבדיקות יש ביכוי לעשות אצלך את הניתוח ועם יאשרו לי אותו ואיפה ניתן לעשות אותו תודה רבה

שלום רב ה BMI שלך הינו 39.3 שזה קרוב מאוד לקריטריונים ואני מאמין שיש סיכוי שיאשרו לך את הניתוח. אתה מוזמן אליי עם כל הבדיקות כדי שנוכל להתקדם בתהליך. את הניתוח נעשה דרך מושלם באסותא חיפה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר