פחד מניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/08/2011 | 00:33 | מאת: רנא

שלום דר התור שלי מתקרב עוד קמה ימים ואני מאוד מאוד פוחד אפילו בוכה הרבה כי יש לי ילדים קטנים ואני חושבת שלא אחזור לחיים אחרי הניתוח . מה אתה ממליץ לי כדי להשתחרר מהפחד הזה ולהפסיק לבכות ?ותודה ונתראה עוד קמה ימים

28/08/2011 | 00:43 | מאת: sajida

עזבי את כל הבכי והמחשבות הרעים שהולכים בראש תחשבי רק על הרגע שתהיי אחרי הניתוח עצמו ועל ההרגשה הנפלאה גם אני עברתי אותו מצב וחשבתי המון אבל בתכלס אין דרך אחרת תעשי את הניתוח תאמיני לי את תרגישי אחלה שיהיה לך המון בהצלחה ואל תתני למחשבות לקלקל לך את ההרגשה אחרי הניתוח המון בהצלחה

28/08/2011 | 01:57 | מאת: רנא

תודה רבה סאגידה . כנראה את עברת את הניתוח את יכולה להסביר קצת על מצבך אחרי הניתוח כי שמעתי על הניתוח הרבה כי יש בו הרבה בעיות כמו הקאה לא מרגישים טוב חולשה רוב הזמן ולא יכולים לעבוד בבית .תסבירילי את בבקשה ותודה לך .

שלום רב פחד מניתוח הינו לגיטימי ומוצדק. זה דבר טבעי ביותר. צריך אבל לדעת שאת הניתוח עושים מסיבה בריאותית וכי הוא נועד לשפר את הבריאות ואיכות החיים שלנו ודווקא בגלל הילדים הקטנים צריך להיות אמא בריאה יותר. הניתוח יחסית בטוח ואני מאחל לך בהצלחה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר