דחוף

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

21/08/2011 | 03:02 | מאת: דחוף

הניתוח שלי ב7.9.2011 אנחנו עכשיו בחודש רמדאן בצום עד 30.8 וצריך לעשות דיאטה לקראת הניתוח מה אתה ממליץ לי לעשות ,כל היום אני בצום עד השעה 7:30 ,האם דחוף הדיאטה הזאת

21/08/2011 | 22:48 | מאת: גם אני יכולה לענות לך

את יכולה גם ככה להוריד במשקל כי הרי את בצום ולפני הניתוח גם אני לא יכולתי לעמוד בקצב הזה כי מגבילים אותך בזמן הצלחתי להוריד ממשקלי לפני הניתוח רק 3 קילו .. תעשי כפי יכולתך ושיהיה לך בהצלחה סאגדה

24/08/2011 | 02:58 | מאת: RE: דחוף

תודה רבה על עזרתך .

שלום רב מטרת הדיאטה לצמצם את נפח הכבד ולהקל על המנתח. אפשר להתחיל את הדיאטה גם במהלך הצום כי בערב כשמותר לאכול צריך להמנע מפחמימות במידה האפשר ואכול יותר חלבונים.תנסי כמה שאת יכולה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר