קטניות ושאר

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

18/08/2011 | 15:03 | מאת: רבקה

שלום ד"ר לאחר כחודשיים מעקף קיבה האם מותר קמח מלא?...כגון אורז מלא חיטה מלא וכדומה והאם קטניות מותר?.. עדשים אפונה? ומה לגבי תירס בשימורים?? כי תירס רגיל אני יודעת שאסור.. תודה רבה

שלום רב אני חושב שאפשר לאכול כמו כל אדם רגיל. חשוב לאכול לאט וללעוס היטב. לא נראה לי שיש סיבה להמנע מאוכל מלא וקטניות להיפך אני חושב שהוא בריא וטוב יותר. אין לי מידע ספציפי לגבי התירס אבל שוב אני לא רואה סיבה הגיונית לא לאכול תירס משימורים. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר