שנה מהניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

12/08/2011 | 23:13 | מאת: כרמלה

שלום רב ושבת שלום ב26/7/10 עברתי ניתוח שרוול ע"י ידך ודר חזן מאז נשרו ממני 46 ק"ג אך עדיין לא סיימתי את הירידה כמו שרוצה,מבחינת הדיאטנית הודתי את עודף המשקל הייתי 122 ק"ג והיום 75 ק"ג רוצה להוריד עוד אך לצערי לאחרונה התאבון שוב חוזר והחשק למתוקים ולנשנושים חזר מה עושים איך עוצרים את זה.?? חזרתי לעשות הליכות מקווה שיעזור .... יש סיכוי לעלות במשקל משמעותית??? לא רוצה לחזור למצב בו הייתי אך מרגישה שהקיבה גדלה קצת... תודה רבה ושבת שלום

שלום רב השאלה שלך חשובה מאוד לך ולכל העוקבים באתר אחרי השאלות והתשובות. נגמר "ירח הדבש" שבניתוחי שרוול לוקח שנה בערך. עכשיו חוזר קצת תאבון כי ההשפעה ההורמונלית פוחתת וכנראה מופרש הורמון ממקומות אחרים, והקיבה אולי גדלה מעט. עכשיו זה הזמן לגייס את כל כח הרצון ולהלחם ברצון למתוקים ונשנושים אחרים. אחרת תעלי חזרה במשקל. חייבים להעזר בדיאטנית או קבוצת תמיכה בנושא. וחשוב מאוד לעשות פעילות גופנית מסודרת כל יום. רק כך אפשר יהיה לשמור על התוצאות היפות. הכל תלוי בך עכשיו ורק בך. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר