משקל

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

08/08/2011 | 10:22 | מאת: בטי

שלום ד"ר לפני כחודשיים עברתי ניתוח מעקף קיבה (פלוס הוצאת טבעת) עד כה ירדתי 16 קילו זה נראה לי מעט האמת...מה דעתך? יש לי עצירות כל כמה קילו שאני יורדת. והיתה לי עצירה ארוכה של שבועיים וחצי אפילו שלושה שבועות לקראת תחילת החודש ה-2 אני עושה ספורט כל יום עדיין לא מסיבי אבל עדיין ספורט ואוכלת מעט ורק מה שכתוב. וכמובן אין טיפת מתוק. מה אתה אומר על קצב הירידה? קצת מבאס. תודה ויום טוב...

שלום רב אני חושב שהקצב הוא מצוין. 8 ק"ג בחודש זה 96 ק"ג בשנה!!!! זה נראה לך מבאס? אני מצי לך לא להתעסק עם הקצב. להצמד להנחיות הדיאטנית. לעבור לספורט רציני ולהנות מתוצאות הניתוח. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר