צרבת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

08/08/2011 | 08:25 | מאת: שרון

לפני כמעט שלוש שנים אמי עברה אצלך ניתוח שרוול והיא מאוד מרוצה. לאחרונה החלה להופיע אצלה צרבת ברמות קשות עד כדי כך שהיא לא מסוגלת לאכול או לשתות. אני יודעת שצרבת היא תופעת לוואי שמופיעה אצל אנשים מסוימים לאחר הניתוח, אך השאלה שלי היא האם זה נורמלי שזמן כה רב לאחר הניתוח התופעה תעלה? אם היא תיקח לוסק האם זה יפתור את הבעיה? הבעיה לא מופיעה בשל אכילה מהירה משום שהצרבת מונעת ממנה לאכול ומופיעה לפני שהיא בכלל אוכלת משהו. אודה לך על תשובתך המהירה.

שלום רב צרבת מופיעה אצל אחוז מסוים מהאנשים. לוסק צריך לפתור את הבעיה . אפשר להתחיל מכדור אחד ביום ובמידה ולא עוזר לעלות ל2 כדורים. כדאי לבוא לביקורת למרפאה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר