אוטריוין

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

31/07/2011 | 00:34 | מאת: זיוה

שלום ד"ר לאחר ניתוח מעקף קיבה יש בעיה עם אוטריווין טיפות אף??? זה מגיע לפה הרי בבליעה... כי אמרת לי בעבר שאסור קבוצה מסויימת שזכור לי שאוטריווין כלול באיסור תודה ושבוע טוב

02/08/2011 | 15:57 | מאת: שריתי

היי זיוה אין לי מושג כמה זמן את אחרי המעקף קיבה אבל לא אמורה להיות בעיה עם האוטרוין. אני עוד מעט שנתיים אחרי ומשתמשת המון באוטרוין והכל בסדר זה לא עושה תופעות לוואי ולא מסוכן :-)

שלום רב לא נראה לי שקיימת בעיה כלשהיא להשתמש בטיפות אף. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר