ניתוח וכדורים

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

30/07/2011 | 17:45 | מאת: אודליה

שלום ד"ר עברתי ניתוח מעקף קיבה לפני כמעט כחודשיים יש לי שתי שאלות: 1. איזה טיפות או כדורים אני יכולה לקחת לשיכוך כאב ראש או מחזור וכו'??? 2. מתי ניתן לעבור לכדורים, כרגע אני לוקחת כמובן טיפות לעיסה או מציצה(ויטמינים)... וגם אקמול וכדומה מתי ניתן לקחת?

שלום רב לפי דעתי את כבר יכולה לבלוע כדורים. אם את מתקשה והם גדולים ניתן לשבור אותם. את יכולה לקחת כדורים לכאב ראש כמו אקמול או אופטלגין. רצוי להמנע מתרופות ממשפחת האספירינים למיניהם. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר