זריקות קלקסאן אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/07/2011 | 21:07 | מאת: שלומית, עפולה

שלום, ד"ר גירון, לפני כשבועיים נותחתי בניתוח מעקף קיבה בפוריה (אתה היית המנתח ב"ה), ניתנו לי 21 זריקות קלקסאן להזריק בבית. קראתי בספר תרופות, כי יש להפסיק הזרקת קלקסאן בהדרגה, ולא בבת-אחת, ע"מ לא ליצור מצב הפוך, חלילה. מה עליי לעשות? להתייחס לזה. תודה. שלומית.

28/07/2011 | 01:20 | מאת: SAJIDA

גם אני לוקחת את הזריקות אבל לא ידוע לי שצריך להפסיק אותה הדרגתית נותר לי שתי זריקות וזהו גם אני נותחתי בפורייה לפני שלוש שבועות מקווה שתרגישי טוב

שלום רב כבר דברנו בטלפון. ניתן להפסיק את הזריקות אחרי 21 יום בבת אחת.אין צורך בהפסקה הדרגתית. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר