ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

26/07/2011 | 00:06 | מאת: אורנית

שלום לך, רציתי לשאול אותך לגבי ניתוח שרוול, מה באמת אחוזי הדליפה - כי ברוב המאמרים רשום 1% אולם בכתבה מלפני שנה בידיעות אחרונות שסיפרה על מוות של בחורה בניתוח השרוול, ביה"ח הגיב שסיכון כזה עלול להגיע עד 5%, אז מה באמת אחוזי הסיכון לדליפה? מה מעמדו של דר' סובחי מבחינת השרוול, כי נפגשתי איתו אך לא נתן לי תשובה חד משמעית לגבי ניסיונו בשרוול (כי בטבעת אני יודעת שניסיונו רב),? האם באמת אין סיכוי לחוש כאב במהלך ההרדמה (לפני מס' שנים הייתה כתבה בכל ערוצי התקשורת על רשלונות בהרדמות ועל מקרים של אנשים שלא היו מורדמים מספיק וממש חשו כאבים של ניתוחים, אך לא יכלו להתריע על כך כי גופם היה חצי מורדם/"משותק") תודה רבה

שלום רב אחוז הדליפה בניתוחים שונה מקבוצה לקבוצה ותלוי גם אם מדובר בניתוח ראשוני או חוזר. הסטטיסטיקה היא קרובה יותר ל1%. הסטטיסטיקה שלי בניתוחים ראשונים מעט פחות מאחוז אחד. לגבי ד"ר סובחי תצטרכי לשאול אותו . אין לי מידע לגבי מנתחים אחרים ואני לא נוהג להתייחס לנסיונם של מנתחים אחרים. אני משוכנע שלא תחושי כלום במהלך ההרדמה. המקרים שאת מתארת הם סופר נדירים. אני אישית למרות נסיוני הרב טרם פגשתי במקרה כזה. מאחל לך בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר