כפר תבור

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

17/07/2011 | 14:37 | מאת: שי

ד"ר גרון שלום רב! שמעתי הרבה המלצות עלייך. יש לי BMI 50, האם ניתוח שרוול יהיה אפקטיבי מספיק במצב זה או שיש סוגים אחרים יותר מתאימים כמו מעקף או תריסריון? תודה...

שלום רב יש מספר קריטריונים לבחירת סוג הניתוח. הBMI בלבד אינו מהווה המלצה לסוג ניתוח מסוים. אנחנו מתחשבים בהרגלי אכילה, נוכחות בקע בסרעפת ורפלוקס, רצון המטופל, הסיכונים וכו'. בעקרון ניתוח שרוול יכול להספיק בהחלט. מציע לך להחליט בנושא אחרי התייעצות במרפאה עם הכירורג. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר