שאלה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

15/07/2011 | 23:56 | מאת: אירית

שלום ד"ר בניתוח מעקף קיבה (חודש פלוס) ניתן לאכול ירקות מבושלים כמו :כרובית, כרוב, ברוקולי, שועעית ירוקה, ... לגבי שומר ידוע לי שאסור, השאלה שלי אם שומר מבושל מותר?.... אני פונה אליך כי אין תשובות מדוייקות מכמה דיאטניות שהייתי אצלן... תודה רבה.

שלום רב לא נראה לי שיש סיבה לא לאכול ירקות מבושלים. איני מתמצא בכל סוג באופן ספציפי, אבל מהירקות שמנית אני חושב שניתן לאכול.עדיין הכתובת לשאלות אלו היא הדיאטנית שמתמצאת בתחום הניתוחים הבריאטרים. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר