טבעת בקיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

06/07/2011 | 16:43 | מאת: חסוי

שלום רב לפני 11 חודשיים עברתי ניתוח טבעת בקיבה עכשוו אני בהריון בחודש שלישי ומי 10 ורבע סי סי פתחתי ל8 סי סי. בשמונה סי סי אני עדיין מקיאה לא מתופעה הריונית מהטבעת אבל פחות מאוד תלוי במזון ואיך אני אוכלת.... בשבועיים האלה ניהיה לי קשיי נשימה וכאבים בושט ומתחת לחזה בצד שמאל בצלעות ... השאלה שלי.: האם זה יכול להיות מהטבעת? יכול להיות שזזה לי או צנחה לי ? חשוב לי לציין שבשבועיים האלה אני כבר לא מקיאה והייתי מקיאה ואני סגורה על אותו דבר על 8 סי סי אודה על תשובתך תודה

שלום מציע לך לפתוח את הטבעת יותר עד לאחר הלידה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר