מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

06/07/2011 | 15:38 | מאת: אילנה

שלום ד"ר גרון היקר!!! עברתי אצלך לפני כחודש ניתוח מעקף קיבה פלוס הוצאת טבעת... מרגישה מצויין תודה לאל, ולך :) השאלה שלי היא לגבי כדורים, אני יודעת שאסור סוג של כדורים מקבוצה מסויימת הייתי רוצה לדעת איזה כדורים אסור ?? (כמובן לא שותה אותם בחודש הקרוב) ולגבי הויטמינים ,ברזל וכו' שאני לוקחת...הם עושים די עצירות לא כרונית אבל גם לא נורמה.... יש מה לעשות עם זה לדעתך?? אולי לשתות משהו שאתה מציע? או פשוט לפנות לרופא משפחה? (פניתי אליך כי יותר בטוח) תודה רבה!!!

שלום רב אני ממליץ לא לשתות כדורים מהמשפחה של וולטרן אדביל וכו'. לגבי עצירות אפשר להעזר בקונסיל שזו אבקה של סיבים טבעיים שמעשירה את התאית במזון ועוזרת ליציאות. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר