ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

22/06/2011 | 22:29 | מאת: סרוסי זיוה

שלום אני בת 45 לפני כשנה התחלתי הליך לניתוח שרוול עשיתי את כל הבדיקות והיה לי תאריך לניתוח בבית חולים בנהריה (אני עובדת בבית החולים) כל חיי אני סובלת מהשמנת יתר. אבל אני אשה בריאה בדרך כלל סובלת לאחרונה הקצת לחץ דם גבוה ומכאבי גב ורגלים. כאשר הגשתי את כל המסמכים לקופת החולים שיאשרו לי היתחייבות נמסר לי שבנתים הפסיקו את הניתוחים בגלל חתימת הסכמים חדשים. לניתוח הפנה אותי גם הכירורג וגם רופאת המשפחה . מאז אני בהמתנה ביקשתי כבר שינתחו אותי בכל בית חולים אחר אם בבית חולים נהריה לא מאשרים לי. וכל הזמן רופאת המשפחה אומרת לי שאין עדיין הסכמים. אני מאד מיואשת מהמצב הזה כי כבר היתי מוכנה גם נפשית וגם פיזית לניתוח אפילו לקחתי חופש מהעבודה ובסוף זה לא יצא לפועל. הכל הבדיקות והנתונים בידי מבקשת את עזרתך עם תוכל לסייע לי או להפנות אותי למשהו שיכול לעזור לי בהליך בהקדים אני שוקלת כיום 127ק"ג ו1.68 גובה. אודה לך מאד אם תוכל לעזור לי. זיוה סרוסי

שלום רב צר לי אבל אין לי שליטה על הנעשה בקופת חולים. את יכולה לעשות את הניתוח דרך ביטוח משלים באסותא חיפה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר