FIBRINOGEN

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

22/01/2008 | 18:06 | מאת: ilana

שלום אני עשיתי בדיקת דם לפני ניתוח שרוול ורמת FIBRINOGEN אצלי מעל 700 כל הנתונים אחרים תקינים מה ההשלכות של הדבר ?

שלום אילנה, לדבר יכול ליהיות השלכה מבחינת תפקוד הקרישה שלך. יש צורך להתייעץ עם המטולוג לפני הניתוח. בהצלחה

23/01/2008 | 17:13 | מאת: ilana

ערב טוב אני מבינה שצריך לעשות בדיקה חוזרת ויכול להיות אני אצטרך לדלל את הדם. אם אני מבינה נכון, דם סמיך מדי..והדם נקרש במהירות רבה אבל דבר זה לא יכול למנוע ממני את הנתוח שרוול? תודה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר