ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

19/06/2011 | 17:23 | מאת: מיטל

ד"ר ניסים שלום ! קוראים לי מיטל (שם בדוי) אני יהיה בת 15 באוגוסט ואני סובלת ממשקל של 127 קילו . אני רוצה לעשות ניצוח שרוול כי נורא נורא המליצו לי עליו .אני מאוד מפחדת לעשות את הניתוח כי לא ברור לי אם זה יפגע בסיכויים שלי ללדת לידה טבעית ורגילה. ותוך כמה זמן.. השאלה שלי היא אם הניתוח יפגע ברחם ולא אוכל ללדת טבעי או שלא אשמח נורא עם תענה לי כי אני על כף המוזנים.

21/06/2011 | 19:57 | מאת: תרשי לי להגיב גם

בתור משרוולת טריה אני יכולה לומר לך שהשמנת יתר היא זו שיכולה לפגוע ביכולת שלך ללדת. הניתוח שרוול הוא ניתוח מדהים וכלי עזר מצויין להרזיה. החיים לאחר השרוול מאושרים יותר ובריאים יותר. אני עשיתי את הניתוח, הגעתי עם 120 קילו לניתוח היום אני פחות שלושים קילו (4 חודשים) ואין אדם מאושר ממני. יחד עם זאת, צריך לקחת בחשבון שצריך לעשות שינוי ניכר באורך החיים ושינוי באכילה. אבל בהחלט שווה לעשות את הניתוח ודבר נוסף הניתוח עצמו הוא קל והשתקמות ממנו קלה גם היא. ממליצה בחום על ד"ר גירון המדהים כמנתח ומאחלת לך בהצלחה. לכי על זה !!!!

11/07/2011 | 12:42 | מאת: רביד

אני מסכימה איתך מאוד, אני רק חודש וחצי אחרי הניתוח שלי ורואה את השיפור במצב, לאמץ הרגלים חדשים ולהתחיל מחדש, גם צריך לזכור שאחרי הניתוח יהיה קצת קושי לאכול, כאבים מסוימים אבל זה עובר, חשוב להביא גם בחשבון שיהיה צורך להקפיד על ויטמינים, למשל ערכת בריאטריה של סופהרב מכילה את כל הויטמינים אז אפשר להיעזר בזה. השינוי שעוברים הוא מדהים וצריך רצון כדי באמת לעשות אותו

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר