ניתוח חדשני לכריתת הורמון האכילה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

04/06/2011 | 23:31 | מאת: קרן

שלום, הציגו כך שזאת בפניי ,יתכן שזה שם נרדף לאחד מהניתוחים הידועים. הבנתי שזה מבוצע בפרסקופיה ומאוד חשוב לי לשמוע יותר על הניתוח, הצלחתו וסיכוניו.

שלום רב אני לא יודע למה את מתכוונת ולא מכיר ניתוח כזה... קיים ניתוח שנקרא שרוול קיבה ובו כורתים חלק ניכר מהקיבה ובעקבות כך פוחתת בהרבה הפרשת הורמון שגורם לרעב וכך פחות רעבים אחרי הניתוח. הניתוח מבוצע בלאפרוסקופיה ואחוז ההצלחה שלו בירידה במשקל לטווח בינוני הינו כ 70-80%. קיימים סיכונים כמו בכל ניתוח כמו דלף, דימום ותסחיף ראתי אבל הם אינם שכיחים והניתוח בטוח יחסית. תוכלי למצוא עוד אינפורמציה באתר שלי www.dr-geron.com בכל מקרה כדאי להגיע לייעוץ כדי לשמוע אינפורמציה מלאה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר