ייוץ לגבי ניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

29/05/2011 | 13:53 | מאת: יבגניה

שלום רב אני בת 33 גובה 1.56 ומשקל 87 ק"ג עשיתי בדיקת דם והיה לי סוכר גבולי (אם אני לא תועה 100 ) בצום . אני ניסיתי דיאטות רבות התייעצתי עם דיאטניות ולא מצליחה לרדת למטה מ86 ק"ג . אני מועניינת לבצעה ניתוח . למי אני יכולה לפנות כדי לקבל הפנייה אליו ? האם יש בעיה אם כניסה להריון לאחר ניתוח איזה ניתוח טוב יותר. תודה מראש

שלום רב לפי המשקל והגובה את לא עומדת בקריטריונים לניתוח.במידה ותאובחן אצלך סוכרת אז כן תיהיי בקריטריונים. בנתיים לא יאשרו לך ניתוח. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר