לכבוד דר ניסים גירון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/05/2011 | 19:40 | מאת: ריקי פריינטה

שמי ריקי אני בת 29 גובהי 162 ומשקלי 98 קג כל שנותיי אני סובלת מהשמנת יתר ששום דיאטה שניסיתי לא הואילה. אני מעוניינת לבצע ניתוח שרוול ולהשים קץ לסבל הזה הנקרה עודף שומן. אנחנו משפחה של 7 אחים שכולם שמנים .מתוכם 3 אחיות כבר אחרי ניתוח שרוול חייהן השתנו בצורה מדהימה .אימי סובלת מסכרת ולחץ דם, אבי עבר לאחרונה צינטור עקב השמנת יתר. אני יודעת שאם לא אטפל בעצמי אהיה תוך מס שנים גם במעגל החולי הזה. אני אישה צעירה שרוצה להיות בריאה . האם יש לי סיכוי לעבור את הניתוח הזה? ולזכות בחיים בריאים יותר? אני מתחננת לעזרה וכבר עייפתי מהכובד הזה שאני סוחבת עליי יום יום.אני רואה בך את המושיע שלי לעזרה אני יודעת שהרופאים רוצים להציל חיי אדם . בבקשה תעזור לי להציל את חיי ולהתחיל בחיים חדשים. מחכה לתשובה .

שלום רב ה BMI שלך הינו 37.3 שזה פחות מהנדרש לניתוח. עלייך לנסות להשיג אישור דרך רופא המשפחה מהמחוז של הקופה שלך ואז אשמח לעזור לך. בלי אישור של הקופה לא ניתן לנתח. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר