מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

21/01/2008 | 22:08 | מאת: אפי

אני בת 23 שוקלת 106 גובה 1.65 האם אני מתאימה לניתוח מעקף קיבה?

שלום אפי ה BMI שלך הינו 39. יש צורך ב BMI 40 ומעלה כדי להתאים לניתוח להרזיה. במידה ואין לך מחלות נילוות כמו סוכרת או יתר לחץ דם לא יאשרו לך ניתוח במשקל הנוכחי. האמת שאת לא רחוקה חסרים לך כ 3 ק"ג... סוג הניתוח - טבעת, שירוול או מעקף נקבעים על ידי כל מיני פרמטרים. לאחר שהחלטת שאת מעונינת בניתוח עלייך לדון בהרחבה עם הרופא המנתח על כל אחת מהאפשרויות, כולל תוצאות אפשריות וסיכונים ולהחליט ביחד על הניתוח הרצוי. בהצלחה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר