חטיפי בריאות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

15/05/2011 | 12:33 | מאת: צילה

נותחתי לפני ארבע חודש ומאז ירדתי 32 קילוו ובשבועיים האחרונים נעצרתייי האמת שאני אוכלת חטיף בריאות בכל בוקר ועד כמה שהבנתי הוא משמין 95 קלוריות זה נחשב להרבה????? כדי להפסיק איתוו ???? לגבי שוקולד אסור לאכול בכללל או שמותר טיפונת??? הבנתי שזה מחורר את הקיבההה

שלום רב ירידה של 32 ק"ג היא ירידה יפה במשקל. כדי להמשיך לרדת צריך להמנע מאכילת מתוקים, שוקולדים וגלידות משקאות מתוקים וכו'. כל חטיף שמכיל סוכר יכול לפגוע בירידה במשקל ורצוי להמנע ממנו. כמובן שאסור לוותר על פעילות גופנית. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר