ניתוח שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

11/05/2011 | 11:13 | מאת: מרגלית

ד"ר גירון שלום! קיבלתי בימים אלו את האישור לניתוח שרוול קיבה אני מתחילה את כל הסידורים ואומרים לי שאתה כבר לא בפוריה ??????????? כי אם לא אני מגיעה לאסותא אין לי בעיה עם זה יש לי גם ביטוח פרטי משלים אבל התכוונתי להגיע לפוריה כי אני יודעת שאתה שם אז מה בדיוק קורה ? אני לא מתכוונת להיות לעבור את הניתוח אצל רופא אחר ! אז בבקשה תעדכן אותי אני כבר בתהליכים

שלום רב אני עוזב את פוריה בסוף החודש. אם את מעונינת להנתח באסותא את מוזמנת להתקשר לטלפון 0508642138 לציפי. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר