לפני ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

08/05/2011 | 16:56 | מאת: ממ

אני בת 44 גובה 158 משקל 110 לאחר שהמליצו לי להיות מנותחת שלך השאלה שלי האם לפי הממצאים שרשמתי לך אני עומדת בקרתריונים והאם ביטוח מושלם מכסה את הניתוח והאם הניתוח יכול להתבצע ברמבם הודה לך על תשובתך

שלום רב ה BMI שלך הינו 44 וזה אומר שאת עומדת בקריטריונים לניתוח. הניתוח יכול להתבצע ברמב"ם אבל לא על ידי. ברמב"ם הניתוח לא עולה כסף. אני יכול לנתח אותך באסותא חיפה. המושלם מכסה חלק גדול מעלות הניתוח אבל נשארת השתתפות עצמית די גבוהה. ברכה ד"ר נסים גרון

11/05/2011 | 15:55 | מאת: ממ

סליחה שכחתי לשאול מזה bmi 44

11/05/2011 | 15:55 | מאת: ממ

סליחה שכחתי לשאול מזה bmi 44

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר