ניתוח טבעת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

02/05/2011 | 10:41 | מאת: ערן

אשתי שוקלת 104 ק"ג וגובהה 164 ס"מ היא בת 37 בהריון הראשון סבלה מסכרת הריון כתוצאה מהמשקל ויש חשש לסכרת נוספת במידה ויהיה הריון נוסף , בנוסף היא עוברת תקופה קשה ודכאונית לאחר פטירת אביה ומות סבתה + חוסר השקט שיש כתוצאה מגידול עולל בן שנתיים וכל התסכול יוצא על אוכל מה שגורר כדור שלג שרק גורר אותה מנטלית כלפי מטה רצינו לדעת מה הקריטריונים לש הקופות (היא במכבי) כדי לקבל השתתפות של הקופה בחלק מעלויות הניתוח ומה התנאים לכך

שלום רב הקריטריון לניתוח הוא מדד BMI מעל 40.של אשתך הוא קרוב ל 39. במידה ויש מחלות נוספות הקשורות להשמנה כמו סוכרת ויתר לחץ דם אז מספיק BMI 35 ואז אשתך עומדת בקריטריונים. במכבי יש וועדה שבודקת את הנתונים ומחליטה אם לאשר או לא את הניתוח. ממליץ לגשת לכירורג שעוסק בתחום ולקבל הסבר מלא וכן בדיקות לקראת הניתוח ואז לגשת לוועדה. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר