ריפלוקס קשה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

26/04/2011 | 10:42 | מאת: טל

שלום רב אני בן 30, 1.76, 100 ק"ג. עברתי לפני 6 שנים ניתוח טבעת בסורוקה וירדתי קרוב ל60 ק"ג. בארבעת החודשים האחרונים אני סובל מאוד מתחושה של צרבת באמצע הלילה. אני קם לפעמים עם כאב נוראי או קיא בגרון. קראתי שקוראים לזה ריפלוקס. לפעמים אני מנסה להקיא ולא יוצא כלום. לפעמים אני לא ישן כל הלילה בגלל זה. אני מסתובב קבוע עם כדורי לעיסה נגד צרבת ולוקח אותם ולפעמים זה קצת עוזר אבל לא תמיד. ניסיתי גם לא לאכול כלום כמה שעות לפני השינה, לשתות מים, לשתות חלב, לישון בזווית של ישיבה... כלום. האם זה קשור לטבעת? האם כדאי לי לפנות לרופא המנתח שלי? האם לרופא אחר? האם זה סימן שכדאי לי להוציא את הטבעת ממני (דבר שהאמת כבר מזמן אני רוצה לעשות) אני סובל מאוד. מה לעשות?

שלום הרב הרפלוקס קשור בהחלט לטבעת. עלייך לגשת מיד לפתוח את הטבעת ולעשות צילום בליעת בריום. עלייך לפנות לכירורג שניתך אותך בהקדם. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר