שרוול ואיסורי אוכל

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

24/04/2011 | 22:23 | מאת: אני

ד"ר שלום, אני מנותחת שלך. אחרי חודשיים וחצי ירידה של 23 קילו ואין מאושרת ממני. סוף כל סוף שברתי את מחסום המאה ואני מתקרבת בצעדי ענק למשקל היעד. היום נפגשתי עם חברה, שגם היא מנותחת שרוול והחלפנו קצת מידע בנוגע לשרוול של שתינו והיא אמרה לי שאסור בתכלית האיסור לאכול מצות ושזה יכול ליצור סתימה בקיבה. נכנסתי ללחץ מטורף שהרי אכלתי קרוב לאיזה 3 מצות כל החג וגם מס' של עוגיות פסח.האם ישנה סיבה לדאגה? איך אני יכולה לדעת מה מותר ומה אסור לאכול למנותחי שרוול. ידוע לי שאסור לאכול כרוב, כרובית, אפרסמון, מנגו וזהו. בחיפוש בפורומים השונים לא מצאתי תשובה. אשמח לקבל תשובה מפורטת. תודה!!!

שלום רב מצות נוטות לגרום עצירות. אני לא חושב שלחולה אחרי ניתוח שרוול יש בעיה יותר מאדם רגיל. בכל מקרה זה עיניין של כמות. עובדה שעברת את החג ללא חסימה. בכל מקרה וללא קשר לשאלה שלך חיוני להיות בקשר עם דיאטנית שעוסקת בתחום לגבי כל שאלה אפשרית בנושא תזונה ומעקב מסודר. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר