ייעוץ בקשר לניתוח להשמנת יתר

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

20/04/2011 | 16:37 | מאת: בנאי פאני

לד'ר גרון שלום, אני בת 64 גובהי 1.67 מ' ואני שוקלת 115 ק'ג. יש לי לחץ דם גבוה - כשהוא מאוזן ע'י כדורים הוא 95/130 יש לי בעיות במפרקים -אוסטואוטריטיס- עברתי מס' ניתוחים החליפו לי את הכתפיים לפני חמש שנים, ולפני 3 שנים עברתי החלפת שני מפרקים באגן. מאז ניתוחי האגן הפסקתי לעסוק בספורט מכל סוג שהוא,וגם ההליכה ברגל קשה לי מאוד. האכילה הלא מאוזנת שלי + חוסר התנועתיות הביאו את העלייה במשקל.שכתוצאה ממנה גם קשה לי מאוד ללכת יותר מ-200מ' ללא מנוחה. חשבתי לעבור את הניתוח אך איני יודעת איזה סוג של ניתוח מתאים לי ויחזיר אותי למצב שאוכל לרזות וגם ללכת ברגל ללא כאבים. [בגלל הכובד על המפרקים המוחלפים] שאלתי האם יש פתרון ניתוחי למצבי? ואיך אני מתחילה לטפל בנידון. בתודה מראש, פאני .

שלום רב יש בהחלט פיתרון ניתוחי שיכול לעזור לך לרדת במשקל, לשפר או לרפא את לחץ הדם ולהפחית את העומס על המפרקים.הניתוח שמתאים למה שתארתי וגם מקל או מעלים את הרפלוקס הוא ניתוח מעקף קיבה. בניתוח זה אנו יוצרים כיס קטן של קיבה ומחברים אליו לולאה של מעי כך שהמזון שאנו אוכלים לא עובר דרך הקיבה הגדולה.הדרך להתחיל במהלך הינה לגשת לייעוץ עם כירורג שעוסק בתחום לקבל הסבר מלא על הניתוח תוצאות וסיבוכים אפשריים ולקבל הפניה לבדיקות לקראת הניתוח. יש מידע נוסף באתר שלי www.dr-geron.com בברכת חג שמח ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר