שלום,

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

10/04/2011 | 01:15 | מאת: שמנמונט

אני בת 50, סוכרתית סוג 2 כבר 15 שנים, מזריקה אינסולין 3 פעמים ביום כבר 7 שנים, לא מאוזנת כלל, ה bmi שלי הוא 33, אני מאוד מאוד מעוניינת לעבור ניתוח שרוול כי הבנתי שזה יכול מאוד לעזור לי לאזן את הסכרת...ובכלל לתת לי איכות חיים טובה יותר, האם יאשרו לי כזה ניתוח?

10/04/2011 | 01:17 | מאת: שמנמונט

שכחתי להוסיף שאני גם סובלת מדום נשימה של 22 פעמים בשעה...

שלום רב לי אין ספק שמגיע לך ניתוח. אין לי גם ספק שהניתוח יעזור לך להתמודד עם הסוכרת ואולי אף לרפא אותה לגמרי. ואם לא לגמרי אז להכניס אותה לאיזון עם מינימום תרופות וללא אינסולין.הבעיה הינה שנכון להיום הקריטריונים הם מ BMI 35 ומעלה. את צריכה להגיש בקשה מיוחדת נתמכת על ידי מכתב מכירורג ( אשמח לתת לך) ומרופא המשפחה וממוחה סוכרת לוועדה המחוזית בקופה שלך כדי לאשר לך את הניתוח. זה יכול להיות כרוך במאבק ואולי לא יאשרו אבל אסור לוותר. בהצלחה וחג שמח ד"ר נסים גרון

21/04/2011 | 19:08 | מאת: שמנמונט

פצחתי בתהליך...מקווה שזה לא יהיה מאוד ארוך ומאוד מתסכל. חג שמח:))

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר