משקל נעצר

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

06/04/2011 | 09:20 | מאת: עינת

ד"ר גרון שלום, עברתי שרוול קיבה ביולי האחרון, מאז ירדתי 21 ק"ג, ממה שאני רואה מסביבי זה נחשב למעט, אך זו לא הבעיה, כבר מעל חודש שאינני יורדת במשקל, ואם יורד אז מדובר בפחות מחצי קילו, זה קצת מייאש, אני עושה ספורט ומשתדלת ולא תמיד מצליחה לשמור על מרווח של 3 שעות בין הארוחות, האם יש מקום לדאגה? מה אפשר לעשות כדי לעזור לגוף להמשיך ולרדת?

שלום רב לא צריך לדאוג אם המשקל נעצר, לפעמים יש תנודות במשקל. את צריכה לבדוק היטב את עצמך ולראות אם את אוכלת מתוק, מיצים ממותקים, מים בטעמים, רטבים עתירי אנרגיה וכו'. אם כן עלייך להפסיק אם את רוצה להמשיך לרדת. הכי רצוי להתייעץ עם דיאטנית שעוסקת בתחום. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר