יעוץ לאחר הוצאת טבעת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

04/04/2011 | 16:38 | מאת: זיוה

שלום ד"ר בשנת 2007 הותקנה בגופי טבעת שקלי 114 ק"ג עד לחודש מאי 2010 ירדתי נפלא הגעתי למשקל 72 ק"ג ואז החלו כאבים ברום הקיבה וצרבות נוראיות, לאחר שיקוף הברר שהטבעת ירדה ממקומה המשכתי כך תקופה אך המצב הלך והחמיר ובנוסף עליתי במשקל. בפברואר 2011 הוצאה הטבעת הוסבר לי שניתן לאחר כ-4 חודשים לעשות שרוול. חשוב לציין מצב בריאותי תקין ללא מחלות רקע כעת הגעתי למשקל של 85 ק"ג עם תאבון רב אני חייבת לעשות מהלך ומבקשת את דעתך בנושא מכיוון שאני יודעת שקיימת מחלוקת בנושא השרוול לאחר טבעת שכמובן עשתה צלקת ברום הקיבה . תודה על תשומת הלב

שלום רב אכן ניתוח שרוול אחרי טבעת אינו כמו ניתוח שרוול ראשוני, אבל עדיין בחלק ניכר של החולים התוצאות הן טובות. את השגת תוצאות טובות של הטבעת והיא הוצאה בגלל סיבוך וזה אומר שיש סיכוי ששרוול יעזור לך. כמובן קיים מעקף קיבה כאופציה. צריך לשמוע בייעוץ מסודר את הסכנות והתוצאות של כל ניתוח ואז להחליט. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר