היי שבת שלום

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

01/04/2011 | 20:44 | מאת: כרמלה

שאלה אני 8 חודשים אחריי הניתוח עם ירידה של 42 קג רציתי לדעת מה לגביי פסח מה מותר לאכול האם מצות??עוגיות מקמח מצה,לחמניות מקמח מצה?קניידלך?? אם כן באיזה כמות. בהזדמנות זאת רוצה להודות לך על המתנה שהענקת לי בכך שניתחת אותי תבורך על כך ושיהיה לך חג פסח כשר ושמח :)

שלום רב אין מניעה מבחינת הניתוח יש להזהר בכמויות מבחינת ההשפעה על הירידה במשקל.מצה היא פחמימה קלה ועוברת די בקלות . אסור להסחף ולאכול יותר מידי. חג שמח ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר