במבה...

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

30/03/2011 | 15:07 | מאת: דנה

עשיתי ניתוח לפני שלוש חודש ירדתי 28 קילו ללא ספורט... היום אני שוקלת 79 ואין מאושרת ממניי...!!! האמת שהתפריט שלי הוא די מסודר אבל עכשיו יש לי מעין חולשה לבמבה 80 גרם וחטיפי בריאות של 100 גרם האם כדי להחליף אותם בערכי תזונה אחרים?? כי אני נורא פוחדת שאני ישמיןן

שלום רב חטיפים מכל סוג שהוא אינם רצויים ובהחלט יכולים לפגוע בירידה במשקל ואף לגרום לעלייה. רצוי להמנע מהם ולאכול בצורה מסודרת. ממליץ מאוד להיות במעקב מסודר של דיאטנית. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר