לקראת ניתוח אצלך...

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

28/03/2011 | 11:21 | מאת: רעות

שלום ד"ר בפגשתינו המלצת לי לעשות מעקף קיבה ובכל זאת בחרתי בשרוול. אני אחרי טבעת -שהניתוח הוא גם להוצאתה. לנוכח התייעצויות והתלבטויות בחירתי הסופית היא-מעקף קיבה! מאחר והניתוח קרוב ,מספר שאלות אלייך בבקשה: 1. האם בגלל הטבעת ישנו סיכון גדול יותר בניתוח שרוול? (הכוונה לדליפה ) 2. קיבלתי התחייבות(אישור)ממוחה ד"ר ניר ברק לניתוח . האם הוא רלווני גם למעקף? 3. האם אני צריכה לעשות את הדייאטה שבועיים לפי הניתוח- גם במעקף? ואם כן זו אותה דייאטה שקיבלתי בטפסים לשרוול? 4.האם יש משהו שונה בניתוחים מבחינת הטפסים? בדיקות? שאני צריכה לדעת? או שצריך להוציא משהו חדש? מצטערת על השאלות שמראש ידוע שיש כתובת אחרת למענה אך אתי לא נמצאת , והניתוח קרוב -אני קצת בלחץ... תודה רבה,

שלום רב בכל ניתוח חוזר יש יותר סיכון לדליפה מאשר אחרי ניתוח ראשון. הדבר נכון גם לגבי טבעת וגם לגבי מעקף. 2. ההתחייבות צריכה להיול לפי סוג הניתוח, יש צורך בהתחייבות ספציפית למעקף קיבה. 3. הדיאטה ללא שינוי 4. אין צורך בבדיקות חדשות. חשוב לעדכן את אתי ולשלוח התחייבות חדשה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר