אני בדלמה מה לעשות אני מחפשת תשובה דחוף

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

28/03/2011 | 10:33 | מאת: JOJO

שלום ד"ר ניסים אני בדלמה אני אחת המונותחות שלך עשיתי את הניתוח לפני 3 חודשים כבר הורדתי 22 ק''ג אני מקבלת כדורים למניעת הריון היום גליתי שאני בהריון ועדיין לא ספרתי לאף אחד בבקשה תדריך אותי מה לעשות להפיל ?????.. מה לעשות בדיוק ???. תודההההההה

שלום רב ההחלטה בקשר להריון הינה החלטה שלך בלבד. אם יש לך רצון לשמור על ההריון אז לפי דעתי אין צורך להפיל. אמנם מומלץ להמתין שנה בין הניתוח עד לכניסה להריון אבל ניתן לשמור על ההריון עם רוצים. עלייך להיות במעקב צמוד של דיאטנית ושל גניקולוג כדי לדאוג שלא יתפתחו חוסרים לך או לעובר. ההריון לא פוגע בניתוח עצמו. במידה ותרצי להפיל שוב אין מניעה מבחינת הניתוח. מאחל לך הצלחה בכל החלטה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר