שרוול והשלכותיו

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

24/03/2011 | 13:32 | מאת: מנותחת טריה מודאגת

ד"ר שלום, מנותחת חודש וחצי. יצא לי להקיא את מה שאכלתי בשלוש הזדמנויות שונות. ברור לי שזה היה כתוצאה מאכילה מהירה. משתדלת מאוד להכיר את עצמי ואת השרוול החדש. מלחיץ אותי הסיטואציה האם הקאות אילו והמהירות שאכלתי יכולות לגרום לאיזשהו נזק לשרוול? דבר נוסף, לא כל דבר עובר לי טוב באוכל. לפני שבוע הכנתי לעצמי כרובית מאודה וזה דווקא היה טוב רק שהיום ראיתי באחד האתרים שכרובית אסורה למנותחי שרוול. האם זה סיכן אותי? בכלל האם אני צריכה לשקול כל צעד שאני עשה אחרי הניתוח והאם כל דבר צריך לברור ולבדוק לפני שאוכלים? איך אוכל לדעת מה מותר ומה אסור לי?

שלום רב אין צורך לדאוג להקאות, אין לא גורמות נזק אבל רצוי כפי שאמרת ללמוד להכיר את עצמך, ולאכול לאט וללעוס היטב ואז סביר להניח שלא תקיאי. אני לא חושב שיש איזו בעיה באכילת כרובית אבל הדרך הטובה ביותר לדעת איך להתנהל אחרי הניתוח מבחינת האוכל היא להיות במעקב מסודר של דיאטנית שתנחה אותך איך להתנהג.בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר