פתרון ניתוחי להרזיה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

24/03/2011 | 06:46 | מאת: יאנה

שלום רב, שמי יאנה אני בת 31 אמא לשלושה הגובה שלי הוא 159, והמשקל 106. אני ניסיתי כל דבר אפשרי אך ללא הצלחה אני כבר זה זמן מה חושבת כל פתרון ניתוחי רציתי לקבל קצת תשובות איזה ניתוח עדיף מה החסרונות של כל אחד מהם ומה היתרונות. תודה,

שלום רב אין תשובה חד משמעית מה הניתוח העדיף, והתשובה תלויה בגורמים הקשורים להרגלי האכילה שלך, לפרמטרים הקשורים לבדיקות שעושים לקראת הניתוח ולמנתח. היום בארץ הניתוח הפופולרי ביותר הינו שרוול קיבה. הוא מועדף על מרבית המנותחים והכירורגים. אפשרויות נוספות הינם טבעת, מעקף קיבה ומעקף תריסריון.בעיני אין היום כמעט מקום לטבעת, ומעקף תריסריון מתאים במקרים קיצוניים בלבד.כך שהאפשריות הן בעיקר שרוול ומעקף קיבה.היתרון של השרוול הוא בפשטותו היחסית, ובאיכות חיים טובה למנותחים עם תוצאות טובות מאוד בטווח הקצר והבינוני. החסרונות שלו שיש לו סיבוכים, אומנם באחוז לא גבוה אבל הם יכולים להיות משמעותיים ומסוכנים. בנוסף הוא חדש יחסית, כ 5-6 שנים ולא ברור מה קורה בטווח הרחוק.מעקף קיבה הינו ניתוח וותיק עם הרבה שנים של ניסיון ותוצאות טובות מאוד אבל הוא מורכב יותר עם פוטנציאל יותר גבוה לסיבוכים. בברכה ד"ר גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר