נתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

10/03/2011 | 19:33 | מאת: סילוונה

אני מנותחת 4 שנים עם טבעת ברצוני לדעת עם יש אפשרות להתנתח בשרוול פתחתי אותה והשמנתי 16.5 קילו ב-7 חודשים כרגע הBMI שלי לפי החישוב שלי הוא נ37 והסוכר עלה לי מצפה לתשובתך המהירה

שלום רב לא ברור לי אם יש לך טבעת והיא עובדת, למה להוציא אותה. האם לא יותר פשוט לגשת לכירורג המנתח ולסגור מחדש וכך לרדת במשקל? ניתן לעשות ניתוח הוצאת הטבעת ושרוול השאלה אם צריך וכדאי. במידה והטבעת נכשלה צריך לבדוק למה היא נכשלה וייתכן וכדאי לעשות ניתוח אחר כמו מעקף קיבה ולא בהכרח שרוול. רצוי להתייעץ באופן מסודר ומפורט עם כירורג שעובד בתחום. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר