משקאות מוגזים

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

08/03/2011 | 21:30 | מאת: מירי

שלום דר' גירון אני מנותחת כבר שנה וחודש בניתוח טבעת. ירדתי עד כה 21 קילו. סגורה 8 ורבע.הייתי סגורה 8 וחצי ולאחר שסבלתי מהקאות מרובות פתחתי רבע ומאז כבר 4 חודשים שאיני יורדת גרם. שאלתי היא מדוע? האם העובדה שאיני אוכלת כל 3 שעות מפריע לירידה? ודבר שני האם משקאות מוגזים מפריעים למנותחי טבעת? ואם כן במה? אני שותה רק בסופי שבוע ולא בעקביות.

שלום רב הירידה במשקל תלויה בהרבה גורמים כולל מה את אוכלת, כמה ואם את עושה פעילות גופנית או לא. רצוי להתייעץ עם דיאטנית שתנחה אותך לגבי הרגלי האכילה. משקאות מוגזים יכולים להפריע מאחר והם יכולים לנפח את כיס הקיבה מעל הטבע. חשוב כמובן לא לשתות משקאות שמכילים סוכר כי אז לא יורדים במשקל. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר