השמנת יתר

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

06/03/2011 | 20:45 | מאת: רחל בוכריס

אני חולת סוכרת אם משאבת אינסולין לפני 4 שנים הייתי בשומרי משקל וירדתי למשקל של 77 בתקופה האחרונה אני מרגישה שאני מזלזלת בעצמי בגלל בעיות משפחתיות והסוכרים שלי לא מאוזנים ועליתי במשקל אני שוקלת 91 לפני 4 חודשים עברתי ניתוח כיס מרה היו לי אבנים בכיס מרה עכשיו יש לי בקע ודלקת בקיבה רציתי לשאול אם יש בקע בקיבה אם זה מעלה במשקל ואם אני יכולה לעבור את ניתוח השרוול אודה לך מאוד על תשובתך

שלום רב בקע בקיבה לא מעלה משקל.לפני החלטה לגבי ניתוח תלוי מה המשקל והגובה. סוג הניתוח נקבע בייעוץ אישי עם המנתח. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר