שרוול ואוכל

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

28/02/2011 | 10:45 | מאת: my

ד"ר גירון שלום, עברתי את הניתוח לפני כחודש על ידך.ההרגשות והרגש משתנה מיום ליום. בתחילה, כשהייתי בשלב הטחונים, היה נראה כי אני אוכלת יותר מידי למי שנותחה בשרוול. עכשיו כשעברתי לשלב המוצק אני לא מסוגלת לאכול,למשל:ארוחת בוקר-2 קרקרים עם גבינה. צהרים:קציצת דג שלמה וכפית אורז (לא מסיימת) ומוצאת את עצמי עוד שניה נחנקת ועם לחץ בחזה. עד כה השלתי 11 קילו וזה ממש לא פלא. השאלה היא: האם הכמויות האלה לא מסוכנות מידי? מפחיד אותי מלחשוב על אנורקסיה. האם השרוול שלי לא צר מידי? מה דעתך?

05/03/2011 | 15:22 | מאת: ד"ר נסים גרון

שלום רב השרוול שלך לא צר מידי ולא רחב מידי. עלייך לאכול לאט וכמויות קטנות כל 3 שעות. עם תחושת המלאות הראשונה מפסיקים לאכול ולא ממשיכים לאכול בכח. אם תעזרי בדיאטנית החיים יהיו קלים יותר. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר