השמנת יתר..

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

20/02/2011 | 02:01 | מאת: אייל.

שלום רב. אני בן 28. מטר 80. שוקל- 200 ק"ג. לא לוקח אף תרופה. האם ניתוח טבעת יתאים לי? כמה זמן אורך הניתוח עצמו? זה בהרדמה מלאה או חלקית? אני מבוטח של כללית ויש לי מושלם שמה. בצפון הארץ איפה אתה מנתח? אשמח לתשובות. תודה רבה.

שלום רב אתה בהחלט עומד בקריטריונים לניתוח השמנה. את סוג הניתוח כדאי לקבוע בייעוץ ולהתאים אותו למטופל. הניתוחים מתבצעים בהרדמה מלאה.אני מנתח בצפון באסותא חיפה. אתה מוזמן להגיע למרפאה לייעוץ טלפון 04-8810663/4 או 04-8810621 בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר